Stoïcijnse reflecties voor gedrevenheid en gemoedsrust. – Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Is dit dé oplossing voor een after dinner dip? | 7DTV

Is dit dé oplossing voor een after dinner dip? | 7DTV

Van topschaatser naar ondernemer. Begin 2017 richtte Tuitert de onderneming FIRST Energy Gum op, hij bracht een kauwgom met cafeïne op de markt. Tuitert: ‘Ik heb alle topsporters opgezocht die ik kende, met het voorstel: ‘we kunnen dit product gaan maken, dat vind ik leuk om te doen. Maar ik wil wel weten of jij dit echt gaat gebruiken?’ Topsporters zijn heel direct en eerlijk. Als iets werkt, dan gebruiken ze het. Die doelgroep heeft het product omarmt en merkt het effect meteen. Het team van Ajax, het Nederlands Elftal, schaatser Suzanne Schulting en wielrenner Mathieu van der Poel gebruiken deze gum. Die adoptie gaat heel goed, daarom hebben we ons daar het eerste jaar ook op gericht. We wilden zeker weten dat mensen het product echt gebruiken omdat het werkt. Naast topsporters en atleten willen we nu de rest van de wereld gebruiken die een alternatief zoekt voor energydrink.’

Ex-topsporter Mark Tuitert blijft grenzen verleggen en uitdagingen opzoeken. Nederland kent hem als de succesvolle schaatser met brede lach. Na deelname aan de Olympische Spelen in Sochi 2014, beëindigde Mark Tuitert zijn geslaagde schaatscarrière. Mark nam aan het einde van de winter van 2014 afscheid voor eigen publiek in een uitverkocht Thialf en kan tevreden terugkijken op een geslaagde topsportcarrière.

Bron: 7DTV.nl


Mark's Mindset

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang twee keer per week mijn stoïcijnse mindset reflecties voor een beter leven.
Informatie aanvragen
    Informatie aanvragen