DRIVE: Train je stoïcijnse mindsetBestel het boek nu

Mark over

Ondernemen

Als topsporter hield ik altijd boekjes bij met aantekeningen over mijn ideeën en gedachten. Na mijn sportcarrière ben ik ze gaan uitvoeren. Naast lezingen en mediaoptredens stort ik me al jaren met veel energie op mijn eigen bedrijf First Energy Gum. Voor mij komt ondernemen neer op doen, ontdekken, constant worstelen en blijven verbeteren.

First Energy Gum

Samen met mijn compagnons heb ik First opgericht om te voorzien in een gezonde energiebehoefte. First is een functionele kauwgom die cafeïne bevat om je meer energie te geven, zodat je meer uit je dag kunt halen. Als topsporter wilde ik een beter alternatief dan koffie of ongezonde energy drinks, vandaar dat ik FIRST na mijn carrière ben begonnen. Inmiddels timmeren we hard aan de weg en mogen we een groot deel van (top)sportend Nederland tot onze klantenkring rekenen.

Fitchannel

Veel thuis trainen deed ik al, ook voor de Coronacrisis. Goed eten, trainen en slapen zijn essentieel voor je langetermijngezondheid. En daarom het waard om tijd en geld in te investeren. Met Fitchannel ontwierp ik een thuis trainingsprogramma voor iedereen die begeleiding kan gebruiken om gemotiveerd thuis te trainen. Een jaar lang train je, drie keer per week, met mij mee. Je krijgt naast trainingsvideo’s ook voedingsschema’s mee.

Presentaties

Het pad naar succes en een goed leven zal voor iedereen anders zijn. Ondersteund door beeld en geluid en interactie met mijn publiek presenteer ik mijn verhaal in alle eerlijkheid, kwetsbaarheid en openheid. Of het nu voor een grote zaal is of via een webinar ik hou ervan om mensen te inspireren en mee te nemen in een verhaal.

Informatie aanvragen    Informatie aanvragen