Mark Tuitert, Drive Train je stoïcijnse mindset Bestel het boek nu

Boek Mark voor

Presentaties

500+ Presentaties. 9+ Score. Inspirerend. Kwetsbaar. Raak.

Presentaties

Spreken met passie

Mark als spreker betekent een gepassioneerd verhaal over dromen en over sterker worden door tegenslagen. Over moed tonen, keuzes maken, succesvol samenwerken, eigen verantwoordelijkheid nemen en persoonlijk leiderschap ontwikkelen. “Zoek je eigen grenzen op. Durf te falen en buig tegenslagen en onzekerheden om tot een drijvende kracht”.

Recht uit het hart

Mark: “Het bedrijven van topsport was mijn instrument tot zelfontplooiing. Als het ware mijn eigen onderneming. De lessen die ik tijdens mijn carrière als schaatser leerde, gingen veel verder dan mijn vak. Ze gingen over het leven en het nemen van verantwoordelijkheid”.

Laat je inspireren

De weg naar succes en het leven van een goed leven zullen voor iedereen iets anders betekenen. Ik deel mijn verhaal door middel van beeld, geluid en interactie met mijn publiek. Ik hoop jou zo te kunnen inspireren om je eigen weg te kiezen en jouw ‘drive’ te vinden. Dit doe ik op een eerlijke, kwetsbare en open manier.

Boek Mark als spreker voor webinars

Ik treed ook online op. Dit kan vanuit een professionele studio setting of vanuit huis. Tijdens de webinar deel ik mijn verhaal en ga ik uitgebreid in op de vragen van mijn digitale publiek. Ik bespreek persoonlijke verhalen en geef tips. Voorbeelden hiervan zijn onder andere hoe je met tegenslagen om kunt gaan en hoe je je aan veranderende omstandigheden kun aanpassen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer weten? Vul dan het aanvraagformulier in voor persoonlijk advies.

Mark Tuitert presentatie

Bootcamp workout voor jouw werknemers

Daarnaast geef ik op een enthousiaste manier trainingen aan jouw werknemers. In de vorm van een bootcamp work-out die ook een heldere uitleg over de principes van een gezonde leefstijl bevat. Dat houdt in, bewegen en leren tegelijkertijd. Een gouden combinatie.

Neem contact op als je vragen hebt of graag meer informatie wilt ontvangen.


‘Mark laat op authentieke wijze zien: achter de sportheld die we allemaal kennen zit een mens van vlees en bloed die geleerd heeft dat balans in het leven cruciaal is om te kunnen pieken. Mark inspireert steeds en neemt het publiek mee in zijn reis, zonder daarbij de relevantie voor de dagelijkse praktijk uit het oog te verliezen. Tijdens dit virtuele event spatte zijn energie van het scherm af, maar bleef hij tegelijkertijd, bijvoorbeeld tijdens de Q&A, juist heel benaderbaar.’

Vincent Weijers COO Bol.com

‘Mark heeft met zijn persoonlijk verhaal onze medewerkers geïnspireerd over vakmanschap, vitaliteit en verandervermogen. Dat deed hij met veel enthousiasme ! Er zit snelheid in zijn verhaal, humor en jawel, we hebben ook nog even geschaatst!’

Rabobank

‘Energiek, positief, verrassend en inspirerend. Zo is een presentatie van Mark Tuitert, een aanrader!’

Yori Wierda, Event Manager Post NL

‘Zeer inspirerend en herkenbaar over doorzetten om succes te behalen op een boeiende manier gebracht. Een 10!’

Martine Verloop-Barendregt, senior manager Accenture


Presentatie boeken?

Mark Tuitert vertelt over zijn ervaringen in topsport en het leven. Gekoppeld aan thema’s als ‘omgaan met tegenslagen’ en ‘hoe haal je het beste uit jezelf’ en 'hoe train je een stoïcijnse mindset'.

Informatie aanvragen
    Informatie aanvragen