FLOW: voor een rijkelijk stromend levenBestel het boek nu

Boek Mark voor

Presentaties

1000+ Presentaties. 9+ Score. Inspirerend. Kwetsbaar. Raak.
Boek nu

Presentaties

Spreken met passie

Mark als spreker betekent een gepassioneerd verhaal over dromen en over sterker worden door tegenslagen. Over moed tonen, keuzes maken, succesvol samenwerken, eigen verantwoordelijkheid nemen en persoonlijk leiderschap ontwikkelen. “Zoek je eigen grenzen op. Durf te falen en buig tegenslagen en onzekerheden om tot een drijvende kracht”.

Recht uit het hart

Mark: “Het bedrijven van topsport was mijn instrument tot zelfontplooiing. Als het ware mijn eigen onderneming. De lessen die ik tijdens mijn carrière als schaatser leerde, gingen veel verder dan mijn vak. Ze gingen over het leven en het nemen van verantwoordelijkheid”.

Laat je inspireren

“De weg naar succes en het leven van een goed leven zullen voor iedereen iets anders betekenen. Ik deel mijn verhaal door middel van beeld, geluid en interactie met mijn publiek. Ik hoop jou zo te kunnen inspireren om je eigen weg te kiezen en jouw ‘drive’ te vinden. De lessen die ik leerde, omschrijf in mijn boek ‘Drive: train je stoïcijnse mindset’ zijn toe te passen door iedereen in elke situatie”.

Boek Mark als spreker voor webinars

Mark treed ook online op. Dit kan vanuit een professionele studio setting of vanuit huis. Tijdens de webinar deelt hij zijn verhaal en gaat hij uitgebreid in op de vragen van zijn digitale publiek. Hij bespreekt persoonlijke verhalen en geef tips. Voorbeelden hiervan zijn onder andere hoe je met tegenslagen om kunt gaan en hoe je je aan veranderende omstandigheden kunt aanpassen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan het aanvraagformulier in voor persoonlijk advies.

DRIVE Mindset Leadership Workshop of DRIVE Company Trainingsprogramma voor teams

Wil jij met je team naar het volgende niveau? Op basis van zijn verhaal gaat Mark enthousiast aan de slag met een team (max. 30 personen) en begeleidt hen door een reeks motiverende teambuildingoefeningen.

In de DRIVE Mindset Leiderschap Workshop geeft Mark heldere uitleg over de principes van een gezonde leefstijl. Dat betekent bewegen en leren tegelijk – een gouden combinatie. (Duur 2-2,5 uur)

Het DRIVE-bedrijfstrainingsprogramma is speciaal ontworpen om vaardigheden te ontwikkelen om effectief met uitdagingen om te gaan en betere beslissingen te nemen, door duidelijke pijlers vast te stellen en het inzicht van werknemers in hun rol in het team en het bedrijf te vergroten. Dit unieke, hoogwaardige trainingsprogramma bestaat uit 3 fasen: Spark (motivatie), Flame (persoonlijk leiderschap) en Fire (teambuilding).

Heeft u nog wensen of vragen over een workshop, training of een eventueel vervolg? Neem contact op voor meer informatie.


‘Mark laat op authentieke wijze zien: achter de sportheld die we allemaal kennen zit een mens van vlees en bloed die geleerd heeft dat balans in het leven cruciaal is om te kunnen pieken. Mark inspireert steeds en neemt het publiek mee in zijn reis, zonder daarbij de relevantie voor de dagelijkse praktijk uit het oog te verliezen. Tijdens dit virtuele event spatte zijn energie van het scherm af, maar bleef hij tegelijkertijd, bijvoorbeeld tijdens de Q&A, juist heel benaderbaar.’

Vincent Weijers, COO Bol.com

‘Mark heeft met zijn persoonlijk verhaal onze medewerkers geïnspireerd over vakmanschap, vitaliteit en verandervermogen. Dat deed hij met veel enthousiasme ! Er zit snelheid in zijn verhaal, humor en jawel, we hebben ook nog even geschaatst!’

Rabobank

‘Energiek, positief, verrassend en inspirerend. Zo is een presentatie van Mark Tuitert, een aanrader!’

Yori Wierda, Event Manager Post NL

‘Zeer inspirerend en herkenbaar over doorzetten om succes te behalen op een boeiende manier gebracht. Een 10!’

Martine Verloop-Barendregt, Senior manager Accenture

‘Zeer inspirerende, motiverende presentatie die ook echt raakt. Mark wist bovendien een goede link te leggen tussen onze boodschap en zijn verhaal’.

Esther Berger, Marketing manager NCOI


Presentatie boeken?

Mark Tuitert vertelt over zijn ervaringen in topsport en het leven. Gekoppeld aan thema’s als ‘omgaan met tegenslagen’ en ‘hoe haal je het beste uit jezelf’ en 'hoe train je een stoïcijnse mindset'.

Informatie aanvragen
    Informatie aanvragen