DRIVE: Train je stoïcijnse mindsetBestel het boek nu

Boek Mark voor

Presentaties

1000+ Presentaties. 9+ Score. Inspirerend. Kwetsbaar. Raak.
Boek nu

Presentaties

Spreken met passie

Als spreker vertel ik een gepassioneerd verhaal over dromen en sterker worden door tegenslagen. Over moed tonen, keuzes maken, succesvol samenwerken, eigen verantwoordelijkheid nemen en het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Ik doe dit op een persoonlijke manier, met echte verhalen uit het leven gegrepen.

Recht uit het hart

Het bedrijven van topsport was mijn instrument tot zelfontplooiing. Als het ware mijn eigen onderneming. De lessen die ik tijdens mijn carrière als schaatser leerde, gingen veel verder dan mijn vak. Ze gingen over het leven, het stellen van doelen, samenwerken en het nemen van verantwoordelijkheid.

Laat je inspireren

Boek mij als spreker voor uw evenement, bijeenkomst of teambuilding event. Met jarenlange ervaring als professioneel spreker, streef ik er altijd naar om een impactvolle ervaring te creëren die aansluit bij uw specifieke behoeften.

Mijn presentaties nemen mensen mee in een inspirerend verhaal, doordrenkt met lessen uit de wereld van topsport en het dagelijks leven. Ontdek hoe een stoïcijnse mindset het verschil kan maken voor u, uw team of bedrijf.

Online webinars

Ik geef online optredens vol energie, zowel vanuit een professionele studio als vanuit huis. In mijn webinars deel ik inspirerende verhalen, beantwoord ik vragen en geef ik praktische tips over veerkracht bij tegenslagen en aanpassing aan veranderende omstandigheden. Benieuwd? Vul het aanvraagformulier in voor persoonlijk advies.

DRIVE trainingsprogramma voor teams

Wil je jouw team naar nieuwe hoogten tillen? Ik neem teams (max. 30 personen) mee op een inspirerende reis, waarbij ik motiverende teambuildingsoefeningen leid.

Mijn DRIVE-trainingsprogramma voor bedrijven bestaat uit drie sessies gericht op motivatie, persoonlijk leiderschap en teamwork. Het helpt teams vaardigheden te ontwikkelen om uitdagingen aan te gaan en betere beslissingen te nemen. Via motivatie, reflectie en actie vergroten we het inzicht van werknemers in zichzelf en hun rol binnen het team en bedrijf.

Heeft u nog wensen of vragen over een workshop, training of een eventueel vervolg? Neem contact op voor meer informatie.


‘Mark Tuitert sloot af met een keynote en wat voor één! Een innemend, kwetsbaar en inspirerend verhaal waar de hele zaal even stil van bleef. Een uur lang kippenvel!’

Aranea

‘Mark laat op authentieke wijze zien: achter de sportheld die we allemaal kennen zit een mens van vlees en bloed die geleerd heeft dat balans in het leven cruciaal is om te kunnen pieken. Mark inspireert steeds en neemt het publiek mee in zijn reis, zonder daarbij de relevantie voor de dagelijkse praktijk uit het oog te verliezen. Tijdens dit virtuele event spatte zijn energie van het scherm af, maar bleef hij tegelijkertijd, bijvoorbeeld tijdens de Q&A, juist heel benaderbaar.’

Vincent Weijers, COO Bol.com

‘Mark heeft met zijn persoonlijk verhaal onze medewerkers geïnspireerd over vakmanschap, vitaliteit en verandervermogen. Dat deed hij met veel enthousiasme ! Er zit snelheid in zijn verhaal, humor en jawel, we hebben ook nog even geschaatst!’

Rabobank

‘Energiek, positief, verrassend en inspirerend. Zo is een presentatie van Mark Tuitert, een aanrader!’

Yori Wierda, Event Manager Post NL

‘Zeer inspirerend en herkenbaar over doorzetten om succes te behalen op een boeiende manier gebracht. Een 10!’

Martine Verloop-Barendregt, Senior manager Accenture

‘Zeer inspirerende, motiverende presentatie die ook echt raakt. Mark wist bovendien een goede link te leggen tussen onze boodschap en zijn verhaal’.

Esther Berger, Marketing manager NCOI


Presentatie boeken?

Mark Tuitert vertelt over zijn ervaringen in topsport en het leven. Gekoppeld aan thema’s als ‘omgaan met tegenslagen’ en ‘hoe haal je het beste uit jezelf’ en 'hoe train je een stoïcijnse mindset'.

Informatie aanvragen
    Informatie aanvragen