Stoïcijnse reflecties voor gedrevenheid en gemoedsrust. – Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We gaan trainen!

We gaan trainen!

doeookmee
Train mee met mij op Fitchannel.com

We zijn los! Met trots mag ik de lancering van Fitchannel.com aankondigen. Ik ben gestart met een fitnessprogramma dat iedereen kan doen. Op je eigen niveau, in je eigen huiskamer. Ik train met je me, neem je me in de oefeningen. En jij beslist wanneer je traint.

We hebben vrijwel alle lichaamsbeweging uit ons dagelijks leven gesloopt. We zitten teveel, op kantoor, thuis op de bank, in de auto en bewegen daardoor nauwelijks. Onze spieren, botten en pezen zijn gemaakt om te bewegen, maar we hebben vaak te weinig tijd. Ja ik ook, ik ben druk met zoveel zaken en heb nog een gezin waarmee ik leuke dingen wil doen. Gelukkig kun je in een hele korte tijd heel veel bereiken. Ik wil trainen graag toegankelijker maken, je hoeft echt niet iedere dag naar de sportschool of kilometers hard te lopen om fitter te worden. Door middel van effectieve trainingen die iedereen thuis kan doen, 3x per week zet ik je op de goede weg.

Resultaten boek je niet met één training. Het gaat erom dat je over een langere tijd een schema volgt met oefeningen die op elkaar afgestemd zijn. Ik heb dat schema voor je en ik motiveer je tijdens de trainingen mee te doen, vol te houden en leg uit waar de oefeningen goed voor zijn. Jij hoeft alleen maar in te loggen en mij te volgen.

Ook is een training nooit voor iedereen hetzelfde. Ik heb trainingen voor je klaar staan op verschillende niveaus. Of je nu nog nooit aan sport hebt gedaan of regelmatig traint, de trainingen worden aangepast op jouw eigen niveau. Je krijgt motivatie doordat je vooruit gaat, en je krijgt aanpassingen door de trainingen die voor jou werken.

Naast de trainingsvideo’s krijg je recepten en kookvideo’s van mij mee. Geen gehypet dieet maar gewoon simpel te maken, lekkere en kerngezonde gerechten. Ik wil je inspireren en helpen om gezonder te gaan leven. Een gezondere levensstijl leidt tot een gelukkiger leven, slanker lichaam en scherpere geest. Ik help je graag, dus wacht niet langer en doe mee! Kijk op Fitchannel.com voor meer informatie.

Sportieve groet, Mark Tuitert.


Mark's Mindset

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang twee keer per week mijn stoïcijnse mindset reflecties voor een beter leven.
Informatie aanvragen
    Informatie aanvragen