Stoïcijnse reflecties voor gedrevenheid en gemoedsrust. – Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Energie kauwgom voor topsporters

Energie kauwgom voor topsporters

Ik heb veel geleerd en veel gedaan in de afgelopen jaren na mijn schaatscarrière. Toen ik stopte met schaatsen was me één ding duidelijk, ik ga niet op mijn lauweren rusten. Er is zoveel te beleven, zoveel te doen in het leven dat ik het maximale uit mijn leven wil halen. Kortom, blijven presteren, ondernemen en grenzen verleggen.

FIRST ENERGY GUM

Dat cafeïne werkt voor het verbeteren van uithoudingsvermogen, kracht en alertheid wist ik natuurlijk al een tijdje, net als vele topatleten en sportwetenschappers met mij. Als atleet was ik altijd opzoek naar beter en sneller en ik dronk vaak een espresso voor mijn belangrijke trainingen en wedstrijden.

Maar ook wist dat kauwgom de beste manier is om cafeïne op te nemen. Omdat via de slijmvliezen van je mond het sneller werkt dan via je darmen zoals bij pillen of inderdaad koffie. Er was alleen een probleem, er bestond geen goede kauwgom.

Na mijn schaatscarrière ben ik het maar zelf gaan ontwikkelen samen met mijn compagnons Wim en Michael. Na een lange ontwikkel periode en hard werken mag ik met trots een een cafeïnehoudende gum presenteren, die focus, power en uithoudingsvermogen bevordert: First Athletes Energy Gum.

Streven om het maximale uit jezelf te halen

Een uitgebreid gezelschap topsporters, maar ook bijvoorbeeld straaljagerpiloten hebben First al getest. Ze gebruiken het voor een training, wedstrijd, vlucht, examen of gewoon als opkikker. Het is erg motiverend positieve reacties te ontvangen van al deze mensen die gedreven zijn het beste uit zichzelf te halen en streven naar het maximale. In topsport is dit eerste worden, goud winnen. Vandaar de naam FIRST en gouden wrap waarin onze gums verpakt zitten zijn.

Ik ben benieuwd naar wat jullie van First vinden en hoe jullie het gebruiken. Bestel het, probeer het, en laat het ons weten via onze social media kanalen! Met FIRST is gemaakt om jou te ondersteunen in het behalen van jouw eigen doelen, met de focus en kracht van een topsporter.

Train ze!

Mark Tuitert


Mark's Mindset

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang twee keer per week mijn stoïcijnse mindset reflecties voor een beter leven.
Informatie aanvragen
    Informatie aanvragen