Stoïcijnse reflecties voor gedrevenheid en gemoedsrust. – Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Amstel Radler Challenge

Amstel Radler Challenge

De Amstel Radler Challenge is aan! Mark Tuitert, Olympisch kampioen op de 1500m, daagt wielrenners én schaatsers uit om elkaar te bevechten in een bloedstollende sprint de Cauberg op. Een nieuw en spectaculair wielerevenement voor pro’s én amateurs.

Persconferentie Amstel Radler Challenge

Tuitert vs. Boogerd op de Cauberg.

Doe ook mee aan de Amstel Radler Challenge!

Op vrijdagavond 17 april, aan de vooravond van de Amstel Gold Race, is het zover. Er zijn 30 wildcards beschikbaar voor groepen van 2 – 4 renners. Mee doen? Maak een video waarin je je wieler- of schaatsvrienden stevig uitdaagt. Laat ze maar vast weten wie jij denkt dat er wint. Het is aan hen om de handschoen op te pakken!

Post je video voor 7 april op onze Facebookpagina met #ARC2015. Tag je vrienden, zeg dat ze op die post moeten reageren om de uitdaging aan te gaan. Dan pas maak je kans.

Mark gaat kijken welke uitdagingen het beste en mooiste zijn. Je hoort het vanzelf als je een wildcard krijgt voor 17 april (en het goede nieuws: dan krijg je meteen startbewijzen voor de toerversie van de Amstel Gold Race op 18 april).

Doe ook mee aan de Amstel Radler Challenge


Mark's Mindset

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang twee keer per week mijn stoïcijnse mindset reflecties voor een beter leven.
Informatie aanvragen
    Informatie aanvragen