Stoïcijnse reflecties voor gedrevenheid en gemoedsrust. – Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Stoïcijnse

Mindset

Mindset

Jouw mindset is de bepalende factor hoe je omgaat met alles wat je tegenkomt in je leven. Of we nu willen of niet, het leven verandert constant. Door beter na te denken leren we betere keuzes te maken en leggen we de basis voor een goed leven. Via mijn nieuwsbrief, boek en presentaties leer deel ik mijn mindset principes. Ze helpen je richting te vinden, doelen te halen, veerkracht te weken en moed te vinden. Ik leun daarbij veel op stoïcijnse filosofie en topsportpsychologie.

“Als je niet weet naar welke haven je vaart is geen enkele wind gunstig”.

Seneca

Stoïcijnse Mindset

We hebben een mindset nodig die ons wapent tegen de hardheid en onvoorspelbaarheid van het leven en die ons traint om rust en voldoening vinden terwijl we onze dromen achterna gaan: Een stoïcijnse mindset. Niet via zweverige of spirituele theorieën, maar wel via een helder denksysteem gebaseerd op de stoïcijnse filosofie van Seneca, Epictetus, Zeno en Marcus Aurelius. Een mindset als wapen om veerkracht te behouden, in elke situatie. Zie het als de basis van een trainingsschema wat je helpt het beste uit jezelf te halen. Of je nu faalt of wint.

Ik heb de stoïcijnse denkwijze gekoppeld aan de technieken die ik gebruikte als atleet om optimaal te presteren. Lessen en principes die ook buiten de sportarena gelden, weet ik inmiddels als ondernemer. Wil je weten wat deze principes zijn en hoe je ze kan trainen schrijf je dan in op voor mijn nieuwsbrief . Je kan me ook boeken voor een seminar of webinar, dat kun je doen via deze pagina


Mark's Mindset

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang twee keer per week mijn stoïcijnse mindset reflecties voor een beter leven.

Mark's Mindset

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang twee keer per week mijn stoïcijnse mindset reflecties voor een beter leven.
Informatie aanvragen
    Informatie aanvragen