Mark Tuitert, Drive Train je stoïcijnse mindset Bestel het boek nu

Boek Mark voor

Presentaties

350+ Presentaties. 9+ Score. Inspirerend. Kwetsbaar. Raak.

Presentaties

Mark spreekt gepassioneerd over dromen en sterker worden door tegenslagen. Hij spreekt motiverend over moed tonen, keuzes maken, succesvol samenwerken, eigen verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap. “Zoek je eigen grenzen op, durf te falen en buig tegenslagen en onzekerheden om tot een drijvende kracht”.

Recht uit het hart

Mark: “Topsport bedrijven was voor mij een instrument tot zelfontplooiing, mijn eigen onderneming als het ware. De lessen die ik leerde gingen veel verder dan mijn vak, ze gingen over het leven en over verantwoordelijkheid nemen”.

Inspirerend

Het pad naar succes en een goed leven zal voor iedereen anders zijn. Ondersteund door beeld en geluid en interactie met mijn publiek deel ik mijn verhaal in alle eerlijkheid, kwetsbaarheid en openheid.

Webinars

Als spreker treed ik ook online op. Vanuit een professionele studio setting of vanuit huis, ik deel mijn verhaal en ga uitgebreid in op vragen uit mijn digitale publiek. Verhalen en tips over het omgaan met tegenslagen, je aanpassen aan veranderende omstandigheden en mijn prestatie filosofie. Benieuwd naar de mogelijkheden vul het aanvraagformulier in voor persoonlijk advies.

Mark Tuitert webinar

Vitaliteit voor uw werknemers

Daarnaast geeft Mark op enthousiaste wijze trainingen voor al uw werknemers. In de vorm van een bootcamp work-out inclusief heldere uitleg over de principes van een gezonde leefstijl. Bewegen en leren tegelijk.

Voor vragen en beschikbaarheid neem gerust contact op.


‘Mark laat op authentieke wijze zien: achter de sportheld die we allemaal kennen zit een mens van vlees en bloed die geleerd heeft dat balans in het leven cruciaal is om te kunnen pieken. Mark inspireert steeds en neemt het publiek mee in zijn reis, zonder daarbij de relevantie voor de dagelijkse praktijk uit het oog te verliezen. Tijdens dit virtuele event spatte zijn energie van het scherm af, maar bleef hij tegelijkertijd, bijvoorbeeld tijdens de Q&A, juist heel benaderbaar.’

Vincent Weijers COO Bol.com

‘Mark heeft met zijn persoonlijk verhaal onze medewerkers geïnspireerd over vakmanschap, vitaliteit en verandervermogen. Dat deed hij met veel enthousiasme ! Er zit snelheid in zijn verhaal, humor en jawel, we hebben ook nog even geschaatst!’

Rabobank

‘Energiek, positief, verrassend en inspirerend. Zo is een presentatie van Mark Tuitert, een aanrader!’

Yori Wierda, Event Manager Post NL

‘Zeer inspirerend en herkenbaar over doorzetten om succes te behalen op een boeiende manier gebracht. Een 10!’

Martine Verloop-Barendregt, senior manager Accenture

Presentatie boeken?

Mark Tuitert vertelt over zijn ervaringen in topsport en het leven. Gekoppeld aan thema’s als ‘omgaan met tegenslagen’ en ‘hoe haal je het beste uit jezelf’ en 'hoe train je een stoïcijnse mindset'.

Informatie aanvragen
    Informatie aanvragen