DRIVE: Train je stoïcijnse mindsetBestel het boek nu

Altijd soepel koers houden

Met Flow krijg je de tools om:

 • De beste versie van jezelf te zijn, ook in slechte tijden
 • Lastige keuzes te maken
 • Met vertrouwen het leven aan te gaan
 • Je persoonlijke levensfilosofie vorm te geven

Als je nu in de DRIVE-webshop het boek bestelt, ontvang je een gesigneerd exemplaar.

Bestel nu een gesigneerd exemplaar: €21,50

Of bestel het e-book: €17,50

Wordt aanbevolen door:

Concrete handvatten om de obstakels van het leven te overwinnen en mentaal weerbaar te zijn.
Dai Carter
Mark omschrijft waardevolle levenslessen zo treffend.
Ireen Wüst
Tijdloze lessen waarmee je je missie kunt vervullen én een gelukkig leven kunt leiden.
Boyan Slat
Dit boek wekt een verlangen op om de beste versie van jezelf te zijn.
Els van Steijn
Flow is een werkwoord. Ga ermee aan de slag en kom uit je comfortzone. Met Mark aan het stuur van deze levenslessen kom ik alvast in de juiste flow.
Sven Nys

10 lessen om soepel koers te houden in je leven

Eén ding is zeker, zeggen de stoïcijnse filosofen: een rimpelloos leven bestaat niet. Je weet dat je vroeg of laat te maken krijgt met tegenslag. En dan gaat het erom dat  je als een surfer op de golven meebeweegt. Want hoe hoger de golven, hoe mooier de ervaring.

Mark Tuitert is olympisch kampioen, succesvol ondernemer en bestsellerauteur van DRIVE. In FLOW laat hij zien hoe je met de stoïcijnse mindset de uitdagingen van het leven aangaat. Zo blijf je trouw aan jezelf, houd je oog voor anderen, en kun je onder alle omstandigheden soepel koers houden.

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden.

FLOW is nu te bestellen

Gratis verzending via PostNL
Eenvoudig betalen met iDeal
Besteld voor 15:00 morgen in huis

De voordelen van FLOW bestellen in de DRIVE-webshop:

 • Toegang tot de exclusieve webinars
 • Hardcover boek met handtekening van Mark
 • Gratis verzending via PostNL
 • Het boek past door de brievenbus
 • Binnen 30 dagen mag je het retour sturen
 • Afrekenen kan eenvoudig via iDEAL in de shop

FLOW is natuurlijk ook te bestellen bij je eigen boekhandel!

Bestel nu voor €21,50
Of bestel het e-book voor €17,50

Heb je vragen?
Neem contact met ons op: drive@mavenpublishing.nl of bel: 020 737 1065

Hardcover boek inclusief prachtige illustraties

Nieuw! FLOW-AI: Je stoïcijnse coach via whatsapp

FLOW-AI is 24/7 beschikbaar
Gesprekken zijn 100% privé
Gebaseerd op Mark Tuiterts bestseller

Op basis van Marks boek FLOW is er nu een eigen, unieke AI-coach ontwikkeld. Je kunt deze AI-coach via whatsapp al je vragen stellen, en vervolgens krijg je adviezen en antwoorden vanuit FLOW en de stoïcijnse filosofie.

De stoïcijnse AI-coach is echt voor iedereen, ongeacht leeftijd, opleiding, locatie of voorkennis van Marks boeken. Het geeft je advies vanuit de stoïcijnse filosofie, en is een compleet nieuwe manier om kennis toe te passen in het dagelijks leven. Het maakt voor jou de vertaalslag van theorie naar de praktijk. Zo kan FLOW-AI je bijvoorbeeld tips geven voor hoe om te gaan met een lastige buurman, een vervelende ruzie of situatie, of je helpen met afstand nemen van heftige emoties.

Kortom, het helpt je om de stoïcijnse mindset in de praktijk te brengen.

Lees meer over FLOW-AI

Heb je vragen?
Neem contact met ons op: drive@mavenpublishing.nl of bel: 020 737 1065

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen FLOW en DRIVE?

FLOW en DRIVE zijn twee verschillende, op zichzelf staande boeken:

DRIVE is Marks eerste boek. Het bevat zijn persoonlijke verhaal over hoe de stoïcijnse principes hem geholpen hebben om de juiste mindset te creëren en hoe jij als lezer dat ook kan doen. Dit boek gaat meer over doelen behalen en hoe je altijd scherp en relaxed kan blijven.

FLOW is Marks tweede boek. Hierin haalt Mark de verhalen van andere, inspirerende mensen aan die iets moeilijks hebben doorstaan of opzienbarende prestaties hebben geleverd. Dit boek gaat erover hoe je met de stoïcijnse principes een goed leven kan leiden en koers kan blijven houden, in goede en in slechte tijden.

In allebei de boeken vind je de belangrijkste stoïcijnse principes en krijg je praktische trainingen zodat je zelf met de lessen uit het boek aan de slag kan. De boeken sluiten mooi op elkaar aan, en je kunt ze allebei lezen of er één lezen. Het maakt niet uit met welk boek je begint.

Hoe werkt de DRIVE webshop?

De DRIVE webshop wordt gerund door Mark Tuitert en Maven Publishing, de uitgever van Marks boeken.

Het afrekenproces helpt je door alle stappen heen: je bepaalt hoeveel exemplaren je wil bestellen, waar je bestelling heen moet en je kunt indien gewenst een ander factuuradres instellen.
Na bestelling ontvang je gelijk een orderbevestiging.

We versturen de boeken (ze zijn vooraf al gesigneerd) vanuit onze handlingpartner. Zodra ze met de post meegaan krijg je een track&trace toegestuurd. Als je bestelling vóór 15:00 uur is geplaatst op een werkdag dan wordt het diezelfde dag verzonden.
Ook ontvang je automatisch een factuur van je bestelling.

Mocht er iets mis gaan met je bestelling, dan staat de klantenservice klaar om je te helpen. Je kunt ons bereiken op drive@mavenpublishing.nl

Ik wil vanuit het buitenland bestellen, kan dat?

Zeker! We versturen wereldwijd. Maar houd er wel rekening mee dat er dan verzendkosten gerekend worden. Dit omdat het (helaas) erg duur is om naar het buitenland een brievenbuspakketje te sturen. Wel ontvang je dezelfde ‘verzendkorting’ als Nederlandse klanten: we trekken het Nederlandse verzendbedrag af van de totale verzendkosten. Dus dan heb je nog steeds hetzelfde voordeel als Nederlandse klanten. Bij het afrekenen zie je wat jouw verzendkosten zullen worden. Heb je hier nog een vraag over? Mail ons op drive@mavenpublishing.nl en dan helpen we je graag verder!

Hoe krijg ik toegang tot de webinar?

Iedere lezer van FLOW krijgt gratis toegang tot de webinars die Mark een paar keer per jaar geeft.

Je krijgt toegang door jouw boek te activeren. Voorin het boek staat een QR-code. Scan de code en meld je aan, dan ontvang je voortaan vanzelf de aankondigingen van de webinars én de toegangslink waarmee je deel kunt nemen!

Wanneer is de volgende webinar?

De volgende FLOW-webinar zal na de zomer plaatsvinden.

Activeer vast wel je boek, dan krijg je tijdig een seintje wanneer de webinar is en dan ontvang je automatisch ook de link om deel te nemen!

Kan ik ook vragen stellen tijdens een webinar?

Graag zelfs! De webinars zijn altijd goed bezocht, en we doen ons best om aan alle vragen toe te komen. Je kunt je vraag stellen via de chat.

Is FLOW ook als luisterboek te krijgen?

FLOW is ook als luisterboek beschikbaar!

Het is door Mark zelf voorgelezen, en te beluisteren via de gebruikelijke platformen (Luisterrijk, Kobo, online bibliotheek of Storytel).

Hoe werkt het e-book van FLOW?

Na aanschaf van je e-boek in onze winkel sturen we je een e-mail met daarin de downloadlink die je kunt gebruiken om je e-boek te downloaden – deze krijg je gebruikelijk binnen 10 minuten na aanschaf. We leveren al onze e-boeks in het epub-format aan zodat je e-boek zich aanpast aan je scherm en goed leesbaar is, ongeacht het apparaat waarop je het leest.

Het ePub e-boek kan je lezen op verschillende apparaten: je computer, tablet, e-reader en smartphone. Om je e-book op de computer te lezen heb je een programma nodig om de ePub-bestanden te openen. Dat kan met het gratis te downloaden programma Adobe Digital Editions (beschikbaar voor PC en Mac). Onze ebooks kun je ook lezen op je iPad of iPhone met de app iBooks (die zit standaard op je iPad of iPhone) of Bluefire. Voor Android-toestellen kan je de app Aldiko gebruiken om je e-book te lezen. Daarnaast kan je ook je e-book importeren in je Google Play-account als je dat wilt.

Krijg ik met het e-book ook toegang tot de webinars?

Zeker! Je vindt in je ebook de url waarmee je jouw exemplaar kunt ‘activeren’, net als in het fysieke boek. Dat houdt in dat je toegang krijgt tot de unieke trainingstemplates die Mark Tuitert heeft ontwikkeld én deel kunt nemen aan de webinars die geregeld plaatsvinden. Tijdens de webinar heb je alle gelegenheid om vragen te stellen aan Mark. Ook ontvang je dan de DRIVE nieuwsbrief met tips van Mark over de stoicijnse mindset.

Kan ik FLOW ook bij mijn boekhandel kopen?

Ja! FLOW is te koop bij alle Nederlandse boekhandels, en kost overal hetzelfde (€21,50).

Hoe kan ik contact opnemen?

Je kan ons bereiken via drive@mavenpublishing.nl of bel 020 737 1065 als het haast heeft. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar en doen ons best om alle berichten zo snel mogelijk te beantwoorden.

Nog meer stoïcijnse inspiratie

Ken je de bestseller DRIVE: Train je stoïcijnse mindset van Mark al? Hierin geeft hij je praktische trainingen voor een altijd scherpe & relaxte mindset.

Informatie aanvragen  Informatie aanvragen