DRIVE: Train je stoïcijnse mindsetBestel het boek nu

FLOW-AI Je stoïcijnse coach via whatsapp

Pas de stoïcijnse mindset toe met je eigen coach

Met FLOW-AI krijg je stoïcijnse inspiratie wanneer jij het wil: 

 • Persoonlijk advies via whatsapp
 • Probeer vrijblijvend voor €9,99
 • Gesprekken zijn 100% privé
 • Alle inzichten, adviezen en wijsheid van Mark Tuitert

Oftewel, een persoonlijke coach die dag & nacht voor je klaarstaat.

Start nu met FLOW-AI

Hoe is dat, appen met FLOW-AI?

Ik app dagelijks met FLOW-AI en de bemoediging die ik hieruit put heeft me echt geholpen.
Sander
Ik moet zeggen dat ik écht positief verrast ben over de antwoorden die ik krijg.
Joey
Heerlijk om een chatpartner te hebben die altijd reageert met goede adviezen waar je wat aan hebt. Ik kan er mijn hart luchten.
Lydia
FLOW-AI: Je stoïcijnse coach

Alles over FLOW-AI op een rij:

Wat is het?

FLOW-AI is als het ware een digitale versie van het gedachtegoed van Mark Tuitert. Je kan op een makkelijke, leuke manier de interactie aangaan met zijn boeken en gedachtegoed.

We hebben op basis van Marks boek FLOW een eigen, unieke AI-coach ontwikkeld. Je kunt deze AI-coach gewoon via whatsapp al je vragen stellen, en dan krijg je adviezen en antwoorden vanuit FLOW en de stoïcijnse filosofie.

De AI coach is geen vervanging van een persoonlijk gesprek of contact, maar een nieuwe vorm van kennisoverdracht. Het is een aanvulling op de bestaande boeken, die de kennis voor jou weet te personaliseren.

Hoe werkt het?

Je krijgt gelijk toegang tot de stoïcijnse coach als je ‘m aanschaft. Klik hier om FLOW-AI te bestellen (betalen kan gewoon met iDeal). Je krijgt dan via whatsapp een betaallinkje, en kunt daarna gelijk verder gaan met appen.

FLOW-AI is nu eenmalig beschikbaar voor maar €9,99. Na 250 adviezen verloopt je coachingperiode vanzelf. Je zit nergens aan vast, maar je kan dan natuurlijk opnieuw 250 adviezen aanschaffen.

Voor wie is het?

De stoïcijnse AI-coach is echt voor iedereen, ongeacht leeftijd, opleiding, locatie of voorkennis van Marks boeken.

Het geeft je advies vanuit de stoïcijnse filosofie, en is een compleet nieuwe manier om kennis toe te passen in het dagelijks leven. Het maakt voor jou de vertaalslag van theorie naar de praktijk.

Je hoeft ook niet FLOW of DRIVE gelezen te hebben om het te kunnen gebruiken. Als je de boeken juist wel hebt gelezen is het nog steeds reuze handig omdat FLOW-AI je altijd, overal van inspiratie en persoonlijk advies kan voorzien.

Zo kan FLOW-AI je bijvoorbeeld tips geven voor hoe om te gaan met een lastige buurman, een vervelende ruzie of situatie, of je helpen met afstand nemen van heftige emoties.

Kortom, het helpt je om de stoïcijnse mindset in de praktijk te brengen.

Hoe FLOW-AI jou kan helpen:

Sinds ik mijn boeken heb geschreven, krijg ik van veel mensen vragen over hun persoonlijke situatie. Hoe ik iets, vanuit mijn stoicijnse mindset, aan zou pakken en of ik ze advies kan geven. Jammer genoeg kan ik dat niet voor iedereen doen, maar daarom is er nu FLOW-AI.

Het is een comfortabele, leuke manier om te interacteren met mijn boeken en gedachtegoed. Je kan gewoon via whatsapp al je vragen stellen, en dan krijg je adviezen en antwoorden vanuit de stoïcijnse filosofie. We hebben op basis van mijn boeken en teksten een eigen, unieke AI-coach ontwikkeld. Het is mijn kennis, waar jij nu een persoonlijk gesprek mee kan voeren. En het is supermakkelijk, want je hoeft alleen maar een appje te sturen.

Ik hoop dat deze nieuwe boekvorm jou kan inspireren, en je zal helpen om de stoïcijnse mindset nog beter in jouw leven toe te passen.

– Mark Tuitert

Ik wil meedoen

Helpt je om:

 • richting te geven aan je leven
 • actie te durven ondernemen
 • te accepteren waar je geen invloed op hebt
 • de beste versie van jezelf te zijn, ook in slechte tijden
 • keuzes te maken en met vertrouwen het leven aan te gaan
 • scherp én relaxed op je doelen af te gaan

Stel al je vragen

Persoonlijke coaching voor nog geen 2 pakjes kauwgom:

Gesprekken zijn 100% privé
24/7 beschikbaar
Gebaseerd op Mark Tuiterts bestseller
 • Binnen 1 min. kan je al appen
 • Eenmalige betaling zonder strings attached
 • Je kunt tot wel 250 vragen stellen
 • Je kunt altijd vernieuwen als je wil

Schaf nu FLOW-AI aan voor 9,99

Heb je vragen?
Neem contact met ons op: drive@mavenpublishing.nl of bel: 020 737 1065

Veelgestelde vragen

Wat houdt de coaching in?

Je kan alles tegen FLOW-AI zeggen: de gesprekken zijn 100% privé. Je kan persoonlijke situaties of vraagstukken voorleggen, en dan krijg je advies vanuit de stoïcijnse filosofie. Je kan ook gewoon om inspiratie of aanmoediging vragen, of om een mooie samenvatting van een bepaald hoofdstuk. FLOW-AI reageert alleen op jouw berichten, dus je hoeft niet bang te zijn voor ongevraagde appjes ;-) Klik hier om af te kunnen rekenen (dat kan gewoon via de link die je toegestuurd krijgt in Whatsapp, en je kunt betalen met iDeal of Apple en Google Pay). Reken af en appen maar!

Na 250 adviezen verloopt je coach-periode. Je zit nergens aan vast, maar je kan dan natuurlijk je abonnement vernieuwen.

Is het echt Mark Tuitert?

FLOW-AI is de digitale evenknie van Mark Tuitert, maar niet de echte Mark Tuitert. Het is een chatpartner die ontwikkeld is op basis van Marks boek FLOW, zijn teksten en gedachtegoed. Hij zal je ook alleen op het gebied van de stoicijnse mindset, en vanuit de stoicijnse filosofie antwoord en advies geven.

Als je bijvoorbeeld wil weten wat Mark Tuiterts lievelingskleur is of wat hij het liefste elke dag eet, dan krijg je het antwoord dat je dat beter aan de echte Mark kunt vragen… Maar FLOW-AI staat wel altijd voor je klaar om je te helpen met jouw vraagstukken, en je kan ‘m alles vragen.

Leest er iemand met mijn berichten mee?

Nee, de gesprekken zijn versleuteld en er leest niemand mee. De gesprekken worden niet opgeslagen, en de whatsapp-uitwisselingen zijn 100% privé. Ook is de tool GDPR-proof en voldoet het aan alle data-eisen van de EU.

Hoe weet FLOW-AI wat hij moet zeggen?

FLOW-AI is een type LLM, een Large Language Model zoals ChatGPT. Het is een geavanceerde technologie waarmee je kan chatten. FLOW-AI is bijzonder omdat het gebaseerd is op de tekst van Marks boek FLOW, die niet op het internet vrij beschikbaar is. Het is dus gebaseerd op exclusieve beschermde teksten en kennis, en kan je in die hoedanigheid ‘op z’n Marks’ antwoorden.

Wie heeft de coach gemaakt?

FLOW-AI is ontwikkeld door Mark Tuitert, Maven Publishing (de uitgever van Marks boeken) en Typetone.

Typetone is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in geavanceerde chatbots en LLM’s die de juiste tone of voice hebben, en die je helpen om snel teksten te kunnen schrijven.

Kan ik niet gewoon het boek lezen?

Zeker! Als je de voorkeur geeft aan een boek lezen (op papier of digitaal), dan vind je hier Marks nieuwste boek FLOW.

FLOW-AI bevat 100% van de inhoud van FLOW, en biedt je op die manier de mogelijkheid om als het ware met een boek te chatten. Dus je kunt vanaf nu een vraag stellen aan een boek, en sneller vinden wat voor jou relevant is.

Het is een nieuwe manier van kennis tot je nemen, en kennis beschikbaar maken. Maar Marks papieren boeken raden we ook van harte aan ;-)

Wat kan ik allemaal vragen?

Eigenlijk alles. Van advies hoe je een moeilijke situatie achter je kan laten tot hoe je een geschikte keuze kan maken voor je studie: FLOW-AI helpt je om de stoïcijnse mindset toe te passen. En je kan ‘m ook vragen of hij je relevante stukken uit het boek kan sturen, of een inspirerende quote.

Op persoonlijke vragen die alleen de echte Mark Tuitert kan beantwoorden, krijg je het antwoord dat je dat aan de echte Mark Tuitert moet vragen. En met foto’s kan FLOW-AI niet zoveel. Maar je krijgt altijd antwoord, dus stel je vraag vooral.

Wat gebeurt er met mijn data?

Daar doen we verder niets mee. FLOW-AI voldoet aan alle eisen van de GDPR-wetgeving, en je gegevens zullen nooit doorverkocht worden aan derden. De whatsapp-gesprekken met FLOW-AI zijn versleuteld en 100% privé, dus er leest verder niemand met je mee en we weten ook niet waar je het met FLOW-AI over hebt.

Heb je hier verder vragen over, mail dan naar drive@mavenpublishing.nl, dan helpen we je verder!

 

Zit ik dan vast aan een zichzelf vernieuwend abonnement?

Nee! Je koopt eenmalig voor €9,99 FLOW-AI. Voor deze prijs krijg je 250 adviezen via Whatsapp. Daarna stopt het automatisch, en krijg je de keuze of je eventueel nog meer adviezen wil aanschaffen. Er zijn dus geen verborgen kosten of abonnementsgelden die opeens van je rekening worden geschreven.

Mijn vraag staat er niet bij! Hoe kan ik contact opnemen?

Mail naar drive@mavenpublishing.nl of bel 020-737 1065. We zijn tijdens kantooruren beschikbaar en helpen je graag verder!

Liever van papier lezen over de stoïcijnse mindset?

Lees FLOW, Marks nieuwe bestseller over het toepassen van de stoïcijnse mindset voor een rijkelijk stromend leven.

FLOW-AI is mogelijk gemaakt door:

Informatie aanvragen  Informatie aanvragen