Meer kracht, focus en energie met firstenergygum.com

“Train mee met mij”
fitchannel.com

Mark als coach

Na een carrière als topsporter heeft de olympisch schaatskampioen een nieuwe missie: heel Nederland in beweging krijgen! In ons drukke, moderne leven bewegen mensen te weinig, waardoor er veel gezondheidsklachten ontstaan. Daarom is hij het gezicht van een van de trainingsprogramma’s van Fitchannel.com, die mensen thuis op elk gewenst tijdstip kunnen doen. Samen met gezonde recepten en voedingstips om het beste uit iedereen te halen.

“Ik wil je inspireren en helpen om gezonder te gaan leven. Maak gebruik van mijn jarenlange kennis als topsporter en doe mee.” – Mark

Thuis sporten is terug

Ruim 90% van de Nederlanders gaat niet naar de sportschool en 54% van de vrouwen is constant op dieet. Veelal zonder resultaat. Terwijl meer dan de helft wél graag fit wil worden en gezonder zou willen leven. Tijdgebrek, te weinig motivatie, geen sportschool in de buurt: altijd wel een reden om niet te gaan.

Thuis sporten wint de laatste jaren aan populariteit: het past perfect in onze drukke levensstijl en bij onze groeiende wens om de tijd en plaats van sport en bewegen zelf te bepalen. Fitchannel.com haakt hierop in: dit onlinevideo platform is zó laagdrempelig dat er geen excuus meer is om niet te trainen.

Gedurende het hele cursusprogramma ‘Fit met Mark Tuitert’, dat een jaar duurt, word je aan de hand genomen en ontvang je naast de trainingen, wekelijks voedingsadvies in de vorm van kookvideo’s met lekkere, makkelijke en gezonde recepten en tips voor een healthy lifestyle.

“Juist de combinatie tussen sporten én gezond eten is heel belangrijk om je doelen te bereiken.” – Mark

Kortom: alles voor een betere conditie en een gezonde levensstijl op één video platform.

Trainen met eigen lichaamsgewicht is hip

Marks keuze voor trainen met het eigen lichaamsgewicht of aangevuld met losse gewichten heeft allemaal te maken met balans! Zonder ondersteuning van een fitnessapparaat spreekt het lichaam ook andere spieren aan. Daarom is het bereik en effect van een oefening met losse gewichten veel groter dan trainen met een fitnessapparaat. En uiteraard telt: des te meer spieren getraind worden, des te meer calorieën er verbrand worden in het herstelproces!

Personal training op je eigen niveau met een topsporter als jouw motivator

Als oud topsporter weet hij als geen ander hoe je het beste uit jezelf haalt. Hij gelooft in de kracht van bewegen en sport, niet alleen voor fysieke, maar ook zeker voor mentale gezondheid.

“Als olympisch kampioen weet ik hoe belangrijk motivatie is. Resultaten boek je niet met één training. Met het jaarprogramma pakken we samen alle spiergroepen aan. Met 3 trainingen per week word jij in korte tijd slanker, fitter en sterker. Ik motiveer je om door te gaan en leg uit waar de oefeningen goed voor zijn. Jij hoeft alleen maar in te loggen en mij te volgen” – Mark

Kijk op Fitchannel.com voor meer informatie.


Haal het maximale uit je sport prestaties! FIRST Energy Gum bevat 80 mg cafeïne en voorziet je binnen 10 minuten van een langdurige energie boost, extra focus en kracht.