Nieuw: Innerlijke krachtPre-order het boek nu

Tijdloze lessen voor persoonlijk leiderschap

In Innerlijke kracht geven Mark Tuitert & Marcus Aurelius je de beste lessen voor een waardevol leven

  • Ontwikkel je karakter met stoïcijnse waarden
  • Ga om met een onzekere wereld
  • Leer op jezelf vertrouwen
  • Bepaal je daden
  • En nog veel meer tijdloze lessen.

Als je nu in de DRIVE-webshop het boek reserveert, ontvang je een gesigneerd exemplaar.

Pre-order nu een gesigneerd exemplaar: €22,50

Inzichten die je helpen bij het vinden van innerlijke kracht

‘Als Olympisch atleet die niets liever wilde dan goud winnen, als vader, als ondernemer, als spreker en gewoon als persoon met dromen, gedachten en emoties, worstel ik vaak genoeg met wat het leven me voor de voeten werpt. Soms lijkt het aan de buitenkant of alles geweldig gaat, maar voel je je vanbinnen leeg. Dat leert je dat echte voldoening of echt geluk niet in een ‘perfect plaatje’ ligt. Soms neem je afscheid van mensen van wie je houdt, zoals ik toen ik 31 was afscheid moest nemen van mijn moeder. Soms worstel je met woede, zoals ik die voelde naar mijn vader met wie ik geen contact had, of naar mensen die niet in me geloofden. Soms worstel je met verantwoordelijkheden, zoals ik bij het combineren van het ouderschap met mijn eigen bedrijf. Soms worstel je met vriendschappen, die ik zo belangrijk vind maar waaraan ik voor mijn gevoel niet altijd genoeg tijd besteed.

Die menselijke worstelingen kennen we ergens allemaal. En juist omdat ze zo menselijk zijn herken je ze ook in de meditaties van Marcus Aurelius. Hij neemt ons lezers mee in zijn belevingswereld. Die bol staat van de uitdagingen en verantwoordelijkheden die hij had als keizer in de tweede eeuw n.Chr. Zo krijgen we een kijkje in de ziel van de man die wordt gezien als een van de meest wijze leiders uit onze geschiedenis.

In dit boek vertaal ik zijn lessen naar de wereld van nu. Je kunt Innerlijke kracht dus op die manier lezen. De meditaties die ik van Marcus vertaal naar mijn en onze wereld zijn de teksten die ik het meest inspirerend vindt, en in die zin kun je ze dus ook lezen als mijn ervaring met Marcus Aurelius’ werk. Misschien lees jij sommige teksten anders dan ik, of geef je je eigen betekenis aan de woorden van Marcus. Dat is helemaal oké. Marcus gebruikte filosofische lessen om hem te helpen in de praktijk, in de ups en downs van het dagelijks leven. Ik hoop dat deze teksten dat ook voor jou doen, en dat de inzichten je helpen bij het vinden van innerlijke kracht.’

– Mark Tuitert

Ik wil het boek reserveren

Dit boek verschijnt op 15 november: alle pre-orders ontvangen gegarandeerd een gesigneerd exemplaar in de week van verschijnen.

Innerlijke kracht is nu te reserveren

Verzending met PostNL
Veilige betaling met iDeal
Als eerste het boek in huis

De voordelen van bestellen in de DRIVE-webshop:

  • Toegang tot de exclusieve webinars
  • Hardcover boek met handtekening van Mark
  • Gratis verzending via PostNL
  • Het boek past door de brievenbus
  • Binnen 30 dagen mag je het retour sturen
  • Afrekenen kan eenvoudig via iDEAL in de shop

Innerlijke kracht is natuurlijk ook te bestellen bij je eigen boekhandel!

Pre-order nu voor €22,50

Heb je vragen?
Neem contact met ons op: drive@mavenpublishing.nl of bel: 020 737 1065

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil met de eerdere twee boeken?

FLOW en DRIVE zijn twee verschillende, op zichzelf staande boeken:

DRIVE is Marks eerste boek. Het bevat zijn persoonlijke verhaal over hoe de stoïcijnse principes hem geholpen hebben om de juiste mindset te creëren en hoe jij als lezer dat ook kan doen. Dit boek gaat meer over doelen behalen en hoe je altijd scherp en relaxed kan blijven.

FLOW is Marks tweede boek. Hierin haalt Mark de verhalen van andere, inspirerende mensen aan die iets moeilijks hebben doorstaan of opzienbarende prestaties hebben geleverd. Dit boek gaat erover hoe je met de stoïcijnse principes een goed leven kan leiden en koers kan blijven houden, in goede en in slechte tijden.

Innerlijke kracht is het eerste boek waarin Mark je meeneemt door het werk van specifiek Marcus Aurelius. Je gaat met hem mee naar de bron van waardevolle stoïcijnse levenslessen. Als je de eerdere twee boeken al gelezen hebt en daar fan van bent, is de kans erg groot dat je Innerlijke kracht ook waardevol vindt (en je leert er veel nieuwe lessen).

In alle boeken vind je belangrijke stoïcijnse principes en krijg je praktische trainingen zodat je zelf met de lessen uit het boek aan de slag kan. De boeken sluiten mooi op elkaar aan, en je kunt ze allemaal lezen of er één lezen. Het maakt niet uit met welk boek je begint.

Hoe werkt de DRIVE webshop?

De DRIVE webshop wordt gerund door Mark Tuitert en Maven Publishing, de uitgever van Marks boeken.

Het afrekenproces helpt je door alle stappen heen: je bepaalt hoeveel exemplaren je wil bestellen, waar je bestelling heen moet en je kunt indien gewenst een ander factuuradres instellen.
Na bestelling ontvang je gelijk een orderbevestiging.

We versturen de boeken (ze zijn vooraf al gesigneerd) vanuit onze handlingpartner. Zodra ze met de post meegaan krijg je een track&trace toegestuurd. Ook ontvang je automatisch een factuur van je bestelling.

Mocht er iets mis gaan met je bestelling, dan staat de klantenservice klaar om je te helpen. Je kunt ons bereiken op drive@mavenpublishing.nl

Ik wil vanuit het buitenland bestellen, kan dat?

Zeker! We versturen wereldwijd. Maar houd er wel rekening mee dat er dan verzendkosten gerekend worden. Dit omdat het (helaas) erg duur is om naar het buitenland een brievenbuspakketje te sturen. Wel ontvang je dezelfde ‘verzendkorting’ als Nederlandse klanten: we trekken het Nederlandse verzendbedrag af van de totale verzendkosten. Dus dan heb je nog steeds hetzelfde voordeel als Nederlandse klanten. Bij het afrekenen zie je wat jouw verzendkosten zullen worden. Heb je hier nog een vraag over? Mail ons op drive@mavenpublishing.nl en dan helpen we je graag verder!

Hoe krijg ik toegang tot de webinar?

Iedere lezer van een van de boeken krijgt gratis toegang tot de webinars die Mark een paar keer per jaar geeft. Je ontvangt de toegangslink per mail, en in het boek staat een url waar je je kunt aanmelden voor de webinars.

Kan ik ook vragen stellen tijdens een webinar?

Graag zelfs! De webinars zijn altijd goed bezocht, en we doen ons best om aan alle vragen toe te komen. Je kunt je vraag stellen via de chat.

Kan ik Innerlijke kracht ook bij mijn boekhandel kopen?

Ja! Innerlijke kracht zal te koop zijn bij alle Nederlandse boekhandels, en kost overal hetzelfde (€22,50).

Hoe kan ik contact opnemen?

Je kan ons bereiken via drive@mavenpublishing.nl of bel 020 737 1065 als het haast heeft. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar en doen ons best om alle berichten zo snel mogelijk te beantwoorden.

Nog meer stoïcijnse inspiratie

Ken je de bestseller DRIVE: Train je stoïcijnse mindset van Mark al? Hierin geeft hij je praktische trainingen voor een altijd scherpe & relaxte mindset.

Informatie aanvragen







    Informatie aanvragen