Train je fit met Mark op fitchannel.com
Meer kracht, focus en energie met firstenergygum.com

First Energy Gum

First Energy Gum is klaar om jou van energie te voorzien!

First Energy Gum

De pre-workout voor topsporters

First Athletes Energy Gum is de pre-workout voor pro-atleten en iedereen die aan sport doet. FIRST bevat 80 mg cafeïne gemixt met b-vitamines en biedt je binnen 10 minuten een langdurige energie boost, extra focus en kracht. FIRST energy gum is suiker- en aspartaamvrij en is grondig getest en goedgekeurd door de NZVT voor anti-doping om de zekerheid van atleten te waarborgen.

Grenzen verleggen met First Energy Gum

Ik ben als mede-oprichter trots om samen met mijn compagnons na een lange weg ons bedrijf en ons product te presenteren. Wij willen bijdragen aan het verleggen van jouw grenzen en hopen met FIRST energy gum de wereld een stukje fitter en positiever te maken. Inmiddels wordt FIRST energy gum al gebruikt door vele topsporters en mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Wij hopen van harte dat FIRST energy gum ook zal bijdragen aan jouw trainingen, sport prestaties en geluk.

Een zoektocht naar het perfecte product

Als sporter was ik altijd opzoek naar een cafeïne product dat beter werkte dan koffie of energy drinks. Sportwetenschappers zijn het eens over de werking van cafeïne en de positieve effecten. Na een lange zoektocht kwamen we uit bij een gum, omdat je zo een snellere opname krijgt via de slijmvliezen in je mond. De smaak is krachtig net als de werking, één gum staat voor 5 uur aan energie. Ik gebruik FIRST zelf voor trainingen, maar ook tijdens het autorijden om alert te blijven. Ik ben benieuwd wat jij vindt van FIRST energy gum. Laat het ons weten!

Bestel FIRST via onze webshop en volg ons op Facebook en Instagram.