Train je fit met Mark op fitchannel.com
Meer kracht, focus en energie met firstenergygum.com
Blog -

Kado voor alle gescheiden ouders van Nederland

Leer kijken door de ogen van je kind

Blog -

Kado voor alle gescheiden ouders van Nederland

Op vrijdag 12 september 2014, de Dag van de Scheiding, schenkt Stichting Villa Pinedo alle gescheiden ouders van Nederland de online workshop – Leer kijken door de ogen van je kind. Dit initiatief wordt gesteund door de nieuwe ambassadeur Mark Tuitert.

Villa Pinedo stelt de online workshop deze dag gratis beschikbaar om zoveel mogelijk gescheiden ouders bewust te maken wat een scheiding met kinderen doet en hoe ze hun kinderen voor, tijdens en na een echtscheiding kunnen begeleiden.

Online workshop

In deze zes-weekse workshop zijn kinderen de adviseurs van ouders. Ouders leren in deze workshop wat er in het hoofd en hart van kinderen omgaat. In korte filmpjes delen kinderen openhartig hun gevoel en ervaringen. Kinder- en gezinstherapeuten hebben dit aangevuld met praktische oefeningen en adviezen. De online workshop is inclusief het e-boek Aan alle gescheiden ouders, geschreven door Marsha Pinedo (kindertherapeute en oprichtster van Stichting Villa Pinedo) en Petra Vollinga (journaliste en auteur). Hier vertellen de jongeren van Villa Pinedo waarom ouders de online workshop moeten volgen.

LET OP: gratis inschrijven voor deze workshop kan alleen op vrijdag 12 september 2014, daarna geldt de normale prijs van €59, inschrijven kan via www.villapinedo.nl/online-workshop.

Stichting Villa Pinedo

Villa-PinedoDe online workshop is één van de initiatieven van Stichting Villa Pinedo, dé plek voor kinderen met gescheiden ouders. Op het online platform delen kinderen dagelijks hun ervaringen. Kinderen zijn bij Villa Pinedo de adviseurs van volwassenen. Wekelijks trainen jongeren van Villa Pinedo (15-23 jaar) kinderrechters, scheidingsadvocaten, mediators, jeugdhulpverleners en docenten. Frénk van der Linden en Mark Tuitert zijn ambassadeur en Linda de Mol, Cornald Maas en Ed Spruijt maken deel uit van het Comité van Aanbeveling. De online workshop is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie VWS en het Oranje Fonds en wordt aanbevolen door Kinderombudsman Marc Dullaert.

Meer weten?

Villapinedo.nl
twitter.com/VillaPinedo
facebook.com/VillaPinedo
youtube.com/user/VillaPinedo